Activiteiten
Groepen
Eten en drinken
Dagindeling
Werken met thema's
Communicatie

In welke groep?
Overdag verblijven de kinderen bij KinderHotel “Het Wolkje” in horizontale groepen. Dit wil zeggen dat kinderen van dezelfde leeftijd bij elkaar in een groep verblijven. Op deze manier kunnen wij de kinderen speelgoed en een dagritme aanbieden die op de leeftijd zijn afgestemd.

In de (vroege ochtenden) avonden en weekenden worden de kinderen verzorgd in een verticale groep. Deze groep bestaat uit kinderen die in leeftijd variëren. Zo leren peuters (en het schoolgaand kind) rekening te houden met jongere kinderen en kunnen de jongere kinderen vaardigheden leren van oudere kinderen.

Extra
Aan de kennismakings-, probeer- en wenuren zijn geen kosten verbonden. Alle maaltijden zijn inbegrepen. Onze kok bereidt elke dag een heerlijk warm tweegangen menu van verse kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Ouders kunnen specifieke wensen doorgeven (bv allergieën, vegetarisch). Er is ook een maaltijdservice voor de ouders: maaltijd mee voor het hele gezin. Elke maand komt onze kapper en er worden wekelijks gym-, yoga-, danslessen gegeven. We doen natuurlijk samen met de kindjes veel leuke dingen: themaweken, picknicken in het bos, knutselen, koekjes en brood bakken, spelletjes, knuffelen, boekjes lezen en we zijn veel buiten. U hoeft geen luiers en eten en drinken mee te geven (behalve babyvoeding). Wij hebben  het voor uw kindje in huis.