Wat houdt KinderHotel “Het Wolkje” in
Onze visie kinderopvang
Het team
Veiligheid & Gezondheid
Veiligheid in de kinderopvang
Wet kinderopvang

Wat houdt KinderHotel "Het Wolkje" in

Wij bieden niet alleen opvang aan overdag werkende en of studerende ouders. Maar ook aan werkende ouders die wisselende diensten hebben, zoals in de weekenden, op nationale feestdagen en nachtdiensten.
KinderHotel “Het Wolkje” biedt 24/7 kinderopvang, 7 dagen & nachten per week, 365 dagen en nachten per jaar, nachtopvang en opvang op alle feestdagen.

Ouders moeten ook van alles regelen voor hun kind(eren), zoals een (betrouwbare) opvang en een opvang op wie zij kunnen rekenen. KinderHotel “Het Wolkje” staat bekend om service en gastvrijheid. De gasten moeten in een huiselijk sfeer terecht komen en zich thuis voelen. Om een gevoel van veiligheid en vertrouwen te creëren, bieden wij de kinderen Rust, Reinheid en Regelmaat.

Wij bieden de haal- en brengservice en de mogelijkheden zijn:
1) Het kind thuis te komen ophalen, visa versa;
2) Het brengen/halen van het kind naar/van sportactiviteiten;
Hierdoor ontzorgen wij de ouders, waardoor zij de plaats van bestemming op tijd kunnen bereiken.

Het investeren in een persoonlijke band met ouders en de kinderen is voor ons van zeer belang. Onze mogelijkheid voor het bieden van opvang aan kinderen is niet beperkt, het reikt verder. Daarnaast zijn wij er ook voor de ouders als ondersteuning in de opvoeding en ontwikkeling van hun kind. Door middel van hun opvangwensen aan te passen aan onze service.

In ons kindercentrum bestaat ook de mogelijkheid uw kind volgens afspraak te laten knippen door een professionele kapster, zodat uw kind verzorgt uit ziet.